Werkwijze in verband met Covid-19

Ik volg de richtlijnen van het RIVM zoals aandacht voor handhygiëne (wassen, desinfectie), geen handen schudden, 1,5 meter afstand houden, geen afspraak wanneer u hoest, niest of koorts heeft en u komt alleen op de afspraak, of zo nodig met een naastbetrokkene. Zie de links onder aan deze pagina.

  • Kom stipt op tijd zodat er zo weinig mogelijk mensen tegelijk aanwezig zijn.
  • Ik wil u vragen om niet te komen wanneer u last heeft van koorts, verkoudheid of andere met Covid-19 in verband te brengen klachten. Op het laatste moment afmelden is in dat geval geen probleem. 
  • Wanneer ik last heb of krijg van Covid-19 verschijnselen dan laat ik u dat weten via SMS. Check daarom uw telefoon voordat u op weg gaat. We kunnen in dat geval beeldbellen.
  • Belt u gewoon aan zoals altijd, ik wijs u dan verder de weg. Voor u binnenkomt dient u uw handen te ontsmetten met de gereedstaande gel. Indien u dat wenst kunt u plastic handschoenen aan doen.
  • In de spreekkamer heb ik de stoelen op ruime afstand neergezet. Tussen de afspraken lucht ik de kamer maak ik de stoelen schoon en maak ik de WC schoon als die gebruikt is.

Links:

https://lvvp.info/over/praktijkvoering/coronavirus/behandelen-in-coronatijd/

https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/vragen-antwoorden