Aanmeldprocedure

Binnen afzienbare tijd ga ik stoppen met mijn praktijk. Daarom neem ik geen nieuwe cliënten meer aan waarbij ik het idee heb dat ik de behandeling niet kan afronden voordat ik ga stoppen.

Om de therapie vergoed te krijgen van uw zorgverzekeraar is een verwijsbrief nodig van uw huisarts, bedrijfsarts of een andere bevoegde verwijzer. U vindt hier op deze site meer informatie over de verwijsbrief.

Wilt u er voor zorgen dat u eerst een verwijsbrief hebt voordat u zich gaat aanmelden bij de praktijk?

Wanneer het om onverzekerde zorg gaat dan hoeft u uiteraard geen verwijsbrief te hebben. Welke zorg wel of niet onder de verzekering valt leest u bij “Kosten en vergoedingen” op deze site.

Als u al een verwijsbrief heeft kijk dan op de wachtlijst op deze site. U kunt daar zien hoe lang het nog duurt voor dat u met de therapie kunt beginnen.

Aanmelden doet u via het invullen van het aanmeldformulier op deze website. Er wordt dan contact met u opgenomen. Om op de wachtlijst te komen dient u eerst het aanmeldformulier in te vullen.

Daarna bespreek ik binnen 4 weken telefonisch met u of u voor nog meer informatie moet zorgen.  U vertelt kort uw problematiek en ik bepaal aan de hand van dit intakegesprek of ik denk dat ik u kan helpen. U krijgt dan van mij een informatiebrief gemaild. Tegen de tijd dat u kunt beginnen maken we een eerste afspraak. Dat moment ligt maximaal 6 weken na het intakegesprek.

Indien u belt en u krijgt het antwoordapparaat of de voicemail, spreekt u dan uw naam en telefoonnummer duidelijk in. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.