Aanmeldprocedure

Om de therapie vergoed te krijgen van uw zorgverzekeraar is een verwijsbrief nodig van uw huisarts, bedrijfsarts of een andere bevoegde verwijzer. U vindt hier op deze site meer informatie over de verwijsbrief.

Wilt u er voor zorgen dat u eerst een verwijsbrief hebt voordat u zich gaat aanmelden bij de praktijk?

Wanneer het om onverzekerde zorg gaat dan hoeft u uiteraard geen verwijsbrief te hebben. Welke zorg wel of niet onder de verzekering valt leest u bij “Kosten en vergoedingen” op deze site.

Als u al een verwijsbrief heeft kijk dan op de wachtlijst op deze site. U kunt daar zien hoe lang het nog duurt voor dat u met de therapie kunt beginnen.

Aanmelden doet u via het invullen van het aanmeldformulier op deze website. Er wordt dan contact met u opgenomen. Om op de wachtlijst te komen dient u eerst het aanmeldformulier in te vullen.

Daarna bespreek ik binnen 4 weken telefonisch met u of u voor nog meer informatie moet zorgen.  U vertelt kort uw problematiek en ik bepaal aan de hand van dit intakegesprek of ik denk dat ik u kan helpen. U krijgt dan van mij een informatiebrief gemaild. Tegen de tijd dat u kunt beginnen maken we een eerste afspraak. Dat moment ligt maximaal 6 weken na het intakegesprek.

Indien u belt en u krijgt het antwoordapparaat of de voicemail, spreekt u dan uw naam en telefoonnummer duidelijk in. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

(Soms zet Gmail mijn mails in de SPAM-box. Wilt u, als u een Gmail-account heeft, er op letten of dat bij u ook het geval is? U kunt het voorkomen door mijn mailadres (a.m.gerits@psychotherapiepraktijk-gerits.nl) bij uw contacten te zetten)